Използвайте маркетингови инструменти

 Използвайте маркетингови инструменти

Може да създавате отстъпки на база промоционален код или постояна такава, без нужда от въвеждане на кодове.

Създаване на промо кодове

Отстъпката може да е фиксирана, процентна или да представлява безплатна доставка.

Интеграция с Mailchimp

Всеки потребител се записва в лист с потребители за имейл маркетинг.

Facebook pixel 2

Mожете да използвате Facebook пиксел за измерване, оптимизиране и изграждане на таргет групи за рекламните си кампании.

Google Tag manager

Контейнер, чрез който лесно можеш да следиш анализа на трафика в магазина си.

Google Enhanced eCommerce

Този инструмент позволява да видите, когато клиентите са добавили артикули в количките за пазаруване, започнали са процеса на плащане, и са осъществили покупка. Можете да го използвате, за да видите какви сегменти от клиенти отпадат от фунията за пазаруване.

Възстановяване на незавършени поръчки

Избира дали автоматично или ръчно да се напомни на потребителя за поръчки, които е оставил незавършени в определен момент, за да може да се върне към тях.

Възможност за получаване на Ваучер за Google Adwords

Системата Google Adwords дава възможност да платите за реален клик (Cost per Click, CPC) на клиент. По този начин се плаща само за посетители, които са видели и кликнали върху Вашата реклама и като следствие от това са посетили Вашия уеб сайт.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Нашите съвети за Вашият успешен бизнес!

BMW

Използвайте маркетингови инструменти

Suspendisse tristique molestie

A hac eros vestibulum scelerisque cras eget vestibulum a mattis curae parturient natoque suspendisse tincidunt hac imperdiet eu tincidunt torquent parturient dui. Cum bibendum massa suspendis A hac eros vestibulum scelerisque cras eget vestibulum a mattis curae parturient natoque suspendisse tincidunt hac imperdiet eu tincidunt torquent parturient dui. Cum bibendum massa suspendis 2016-11-22T13:19:13+00:00  Използвайте маркетингови инструменти

<p>Може да създавате отстъпки на база промоционален код или постояна такава, без нужда от въвеждане на кодове.</p> <h4>Създаване на промо кодове</h4> <p>Отстъпката може да е фиксирана, процентна или да представлява безплатна доставка.</p> <h4>Интеграция с Mailchimp</h4> <p>Всеки потребител се записва в лист с потребители за имейл маркетинг.</p> <h4>Facebook pixel 2</h4> <p>Mожете да използвате Facebook пиксел за измерване, оптимизиране и изграждане на таргет групи за рекламните си кампании.</p> <h4>Google Tag manager</h4> <p>Контейнер, чрез който лесно можеш да следиш анализа на трафика в магазина си.</p> <h4>Google Enhanced eCommerce</h4> <p>Този инструмент позволява да видите, когато клиентите са добавили артикули в количките за пазаруване, започнали са процеса на плащане, и са осъществили покупка. Можете да го използвате, за да видите какви сегменти от клиенти отпадат от фунията за пазаруване.</p> <h4>Възстановяване на незавършени поръчки</h4> <p>Избира дали автоматично или ръчно да се напомни на потребителя за поръчки, които е оставил незавършени в определен момент, за да може да се върне към тях.</p> <h4>Възможност за получаване на Ваучер за Google Adwords</h4> <p>Системата Google Adwords дава възможност да платите за реален клик (Cost per Click, CPC) на клиент. По този начин се плаща само за посетители, които са видели и кликнали върху Вашата реклама и като следствие от това са посетили Вашия уеб сайт.</p>

,
Сравнение на продукти